Kapitaalinjectie voor Flowmailer Lees online  |  Afmelden
flowmailer
Flowmailer verwerft financiering van CNBB Venture Partners
Rotterdam, 18 april 2017 – CNBB Venture Partners heeft een belang genomen in Flowmailer. CNBB ziet veel potentieel in het enterprise platform voor transactionele e-mail van Flowmailer.

Flowmailer is een spin-off van Blinker en Mailplus, waarin CNBB in november 2016 een meerderheidsbelang nam. CNBB geeft Flowmailer de slagkracht om marktleider te worden in een segment waar op dit moment nog weinig Nederlandse bedrijven zich in bewegen. De specialistische kennis gecombineerd met het hoogwaardige afleverplatform van Flowmailer zijn een stevige basis voor de ambities die het bedrijf nastreeft.

Volgens Richard van Looijen, directeur van Flowmailer, is met de kapitaalinjectie van CNBB dan ook een nieuwe fase aangebroken: “Onze gebruikers bewijzen dat communiceren met klanten via e-mail, technisch en organisatorisch veel beter kan. Met de kapitaalinjectie van CNBB worden we in staat gesteld verder te investeren in productontwikkeling en marketing. Dit met als doel om onze business te versnellen en de lat op het gebied van grip, uitstraling en service in de markt een stuk hoger te leggen”.

Het verzenden van transactionele e-mail is een groeimarkt
CNBB is een venture capital-maatschappij die softwarebedrijven helpt bij hun groeiambities. De onderneming legt het accent op productontwikkeling, marketingoptimalisatie en meer efficiency in operationele klantprocessen. Arco van Nieuwland, managing partner bij CNBB is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “Flowmailer, de jongste telg uit de Blinker familie, zien wij als een volgende logische stap om onze positie in het e-mail werkveld verder te versterken. Het jonge ambitieuze bedrijf zal met onze hulp de mogelijkheid krijgen uit te groeien tot marktleider binnen de Benelux”.

Flowmailer bedient momenteel tientallen middelgrote en grote ondernemingen die gezamenlijk jaarlijks enkele honderden miljoenen transactionele e-mail berichten versturen die wereldwijd worden afgeleverd.


Voor de redactie niet ter publicatie

Over CNBB
CNBB Venture Partners is een Nederlandse private equity en venture capital-maatschappij die investeert in ambitieuze kleine tot middelgrote softwarebedrijven. CNBB is in 2007 opgericht door Arco van Nieuwland en Lucas Brentjens, beiden meer dan 30 jaar ervaring in de softwarebranche, met name bij Exact Software en Yuki Boekhouden. CNBB treedt op als actieve belegger in financiële, strategische en operationele zin. Voor meer informatie zie www.cnbb.nl.

Over Flowmailer
Flowmailer is een snelgroeiende service e-mailprovider. Flowmailer ontwikkelt software in eigen beheer en biedt een betrouwbaar platform voor professionele en hoogwaardige aflevering van e-mailstromen. Voor meer informatie zie www.flowmailer.com.

Neem voor meer informatie contact op met:
CNBB Venture Partnes
Diedert Brentjens – financial analyst              
diedert@cnbb.nl
010 – 201 97 34  
Flowmailer
Richard van Looijen – directeur
richard@flowmailer.com
010 – 307 45 56